Verktygslådan (bok och cd) – Lars Kreij pdf

av | 22 mars, 2016

Verktygslådan (bok och cd)

Lars Kreij tar dig med på en såväl yttre som inre resa. Med den ståtliga ostindiefararen Götheborgs symboliska hjälp, guidar han dig genom livets ibland stormiga farvatten. (Skeppet sjönk år 1745 i Göteborgs hamn. Drygt 175 år senare byggdes en exakt kopia som seglade samma väg till Kina som det ursprungliga skeppet.)

Lars Kreij ger dig en mängd viktiga verktyg till självhjälp under din egen resa, så att du ska slippa gå i kvav. Undrar du vart resan leder någonstans? Den leder hem till dig själv, in i ditt eget hjärta så att du ska kunna leva sannare.

Att skriva den här självhjälpsboken, har även varit en viktig resa för författaren. Det blev till en stor läkningsprocess för honom, vilket ger boken extra kraft. Att läsa boken och göra de olika övningarna och meditationerna i den, kan läka dig också!

Lotte Mjöberg, förlagscoach

PS: Glöm inte bort Lars Kreijs fina cd ”Lyckan” som ingår i detta paketet. Den utgör ett harmoniskt komplement till boken. Cd:n består av en mix med instrumentalmusik, meditationer, sång och recitation. Förutom en inspirerande författare är han nämligen också en begåvad kompositör!


Författare: Lars Kreij
ISBN: 9789187481147
Antal sidor: 106
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 23.32 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *