Vad säger kroppen? – Andreas Bylund pdf

av | 23 mars, 2016

Vad säger kroppen?

Vad säger kroppen? handlar om beröring och närhet i olika situationer. Hur man tar på andra och hur andra får ta på dig. Boken innehåller många fotografier som tillsammans med korta texter är tänkta att ge upphov till tankar och diskussion.

Andreas Bylund jobbar inom omsorgen och har tidigare skrivit och fotograferat boken Kompisar kärlek känslor.

”När jag träffar min bror brukar han lyfta upp mig och krama mig hårt och säga: Hej lilla syster min. Då blir jag varm i hela kroppen.” Ett barns hand mot din kind, gosigt eller jobbigt? En kram du inte är beredd på, känns den skön eller obekväm?


Författare: Andreas Bylund
ISBN: 9789170532054
Antal sidor: 70
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 16.38 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *