Tillit till livet och dig själv – Annalena Mellblom pdf

av | 23 juli, 2015

Tillit till livet och dig själv

Den här inspelningen hjälper dig att förändra det i ditt liv som DU vill förändra.Att gå och oroa sig för vad har hänt och vad som kommer att hända gör dig tungt belastad.Att leva och njuta av livet här och nu gör att du är närvarande och kan leva ditt liv fullt ut. Och det är du värd!

Text: Annalena Mellblom
Musik: Max Sokoleski

”Annalena har en mycket behaglig röst som ger mej förtroende för henne, vilket gör att jag kan slappna av och låta med bli vägledd genom hela skivan. Redan första gången som jag använde CD, kände jag med mer avslappnad i mitt sinne, men även i min kropp och detta har varit helt omöjligt för mej tidigare, då jag oroat mej för det mesta i mitt liv. Vilket har gjort mej spänd i hela min kropp. Efter att lyssnat ett flertal gånger på CD har jag nu ett lättsammare sinne och kan lyfta blicken framåt, utan att vara så orolig. Det känns sköt att kunna lita på min egen förmåga. Tack! ” Mona, 32 år


Författare: Annalena Mellblom
ISBN: 9789197817301
Antal sidor:
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 11.23 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *