Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar – Mattias Kellquist, Mats Eneroth pdf

av | 5 september, 2015

Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar

”Vårt nya, snabba kunskapssamhälle ställer hårdare krav på självstudier och det egna lärandet än tidigare. Nyckeln till framgång är att snabbt och effektivt kunna ta tillvara på ny information och kunskap. Effektiv studie- och inlärningsteknik blir därför en alltmer uppmärksammad del på universitet och högskolor runt om i världen.”

Den här boken är en praktisk vägledning till framgångsrika studier för dig som studerar på universitet och högskola eller på annat sätt är intresserad av att lära dig tekniker för effektiv inlärning.

Studieteknik för universitet/högskola är ett resultat av mer än tjugotvå års samlade erfarenheter av arbete med utbildningar i accelererad inlärning och studieteknik. Syftet är att öka läsarens läshastighet, minneskapacitet, inlärningsförmåga, motivation och koncentration. Boken tar upp ämnen som speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar.”

91-630-8338-8


Författare: Mattias Kellquist, Mats Eneroth
ISBN: 9789163083389
Antal sidor: 113
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 37.32 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *