Snabbläsning – Vägen till effektivare läsning – Niklas Johansson pdf

av | 24 februari, 2016

Snabbläsning - Vägen till effektivare läsning

Ditt livs investering?

Livet handlar till stor del om att lära sig saker. Krypa, gå, springa, cykla, läsa, räkna och så vidare. Läsning är nyckeln till en stor del av all annan kunskap. Från det att vi har lärt oss att läsa är läsning en förutsättning för nästan alla andra studier. Svenska, historia, samhällskunskap, och så vidare. På de flesta arbetsplatser krävs det att man kan läsa och många måste läsa mycket för att hålla sig à jour. Att inte kunna läsa alls är ett stort handikapp. Den som däremot behärskar snabbläsning har stora fördelar av det.

Snabbläsning handlar inte om att slarva igenom en text så snabbt du kan. Du läser snabbare, men inte slarvigare. Du förstår minst lika mycket som vid ”vanlig” läsning. En sak du får lära dig i boken, är att sätta upp mål och läsa rätt saker, något som är viktigt vid snabbläsning. En annan sak du får lära dig, är att inte hoppa tillbaka i texten när du läser.

Snabbläsning är inte hokus pokus. Det kräver inte några övermänskliga förmågor. Snabbläsning är en fråga om teknik. Ungefär som att köra bil. Om du lär dig teknikerna och övar blir du snabbläsare.

Boken Snabbläsning är skriven för dig som tycker att du läser långsamt och vill lära dig att läsa snabbare och effektivare. Den är skriven med utgångspunkten att du vill komma igång snabbt.

Om författaren

Niklas Johansson är småbarnspappa och arbetar i finansbranschen. Han tyckte att han läste för långsamt, bestämde sig för att göra något åt det och lärde sig snabbläsning. Det förändrade hans liv. Nu ägnar han en del av sin tid att lära ut snabbläsning.


Författare: Niklas Johansson
ISBN: 9789197489508
Antal sidor: 84
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 33.73 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *