Små barn kan! : om barns utveckling & lärande 0-5 år – Jorunn Hansson pdf

av | 5 februari, 2016

Små barn kan! : om barns utveckling & lärande 0-5 år

Alla barn kan och vill lära sig det gäller bara att vi uppmuntrar dem och tar vara på deras naturliga nyfikenhet och lust att lära.

Det handlar inte om hur du ska få din tvååring att lösa tredjegradsekvationer eller tala flytande kinesiska. Författaren Jorunn Hansson poängterar att varje barn måste få utvecklas i sin egen takt, men säger att man kan främja utvecklingen genom att vara mycket tillsammans med barnet, prata med honom och svara på hans behov av omvårdnad och kontakt.

I den här boken får du svar på hur du kan skapa en trygg relation till ditt barn, du blir medveten om alla de fantastiska förmågor ditt barn har och du får tips på enkla vardagsövningar som utvecklar och stimulerar de förmågorna.

Resan man gör tillsammans med sitt barn är fantastisk, och med kunskap om hur du och ditt barn på bästa sätt utvecklas och lär er tillsammans bli den ännu mer berikande. De grundförutsättningar du ger ditt barn nu kommer dessutom att vara honom till nytta för resten av livet: ger du honom en smart start så ger du honom även möjligheten att senare själv kunna lära sig kinesiska eller tredjegradsekvationer, om han nu skulle vilja det.


Författare: Jorunn Hansson
ISBN: 9789153430001
Antal sidor: 144
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 30.65 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *