Släpp loss din inre livskonstnär! : börja leva ditt liv – Carolina Gårdheim pdf

av | 10 mars, 2016

Släpp loss din inre livskonstnär! : börja leva ditt liv

Det spelar ingen roll om du är ny inom personlig utveckling eller veteran – den här boken kan bli din ledstjärna i livet!

”Kan en enda bok göra dig kär i dig själv och livet? Hade du frågat mig för en månad sedan hade jag sagt nej. Men idag har jag en annan uppfattning!
Malin Henriksson Pratt, som är framgångscoach, terapeut, affärsutvecklare och före detta rektor för PsykosyntesAkademin har recenserat boken. Hon kallar den för ”den kompletta boken inom personlig utveckling”.

I Släpp loss din inre livskonstnär hjälper Carolina dig på ett praktiskt, peppande och kärleksfullt sätt att hitta och utveckla det viktigaste du har – dig själv och ditt sanna uttryck.

Den vackra boken är fylld av klokhet, inspiration och medmänsklighet samt många övningar och handfasta tips för hur du kan upptäcka dig själv och locka fram din egen livskonstnär. Bara genom att läsa boken kommer ditt liv att utvecklas i en positiv riktning. Om du dessutom gör flera av övningarna i boken, kommer både små och större mirakel att ske.

Längtar du efter mer glädje, framgång, kreativitet, kärlek och tillit? Den här boken är för dig!

Förutom att den berättar om Carolinas egen resa, innehåller boken många matnyttiga övningar för eftertanke och med syfte att uppnå varaktigt resultat i ditt liv. Exempel på avsnitt som behandlas är det är skapande medvetandet, att handskas med känslor, vår fria vilja och lyckan, språkets kraft, att få kontakt med intuitionen eller själens röst, valda sanningar och berättelser, delpersonligheterna och dirigenten, relationer, projektioner och läromästare, världen är god – eller att ha tillit till universum, självkänsla och de stora frågorna i livet.

Exempel på metoder som beskrivs och används i boken är meditation, visualisering, medveten närvaro, affirmationer, målbilder och ceremonier.

Några av de frågor som du ska lockas att besvara är Vem är du?, Vad vill du? och Hur tar du dig dit? Du får också en verktygslåda för att handskas med stress, motgång och andra hinder längs med vägen mot ditt drömliv.

Igenom hela boken uppmuntras du dessutom att skapa dina egna komihåg av dina insikter och exempel ges på vad du kan göra själv, till exempel magneter, kort eller hejarop i din mobil eller almanacka.

Boken är inbunden i hög kvalitet med hårda pärmar och innehåller många vackra bilder. Den har textilrygg med silvertext samt ett bokmärkesband. 264 sidor. Storlek 21,5 x 21,5 x 2,5 cm.

Till boken finns också en dubbel-cd, Meditationer & visualiseringar – Släpp loss din inre livskonstnär, och inspirationskort Livskonstnär.

Text: Carolina Gårdheim.
Foto: Anja Callius.
Form: Kicki Braun.

Recensioner:
Läs hela Malin Henriksson Pratts recension av boken här.
Läs Malin med bloggen Ekonördarna på Lyckobackens recension.

Så här säger kunderna om boken:
”Älskar boken!”
”Underbar läsning som har berikat mitt liv!”
”Fantastiskt bra, bra uppgifter, lätta att läsa och ta till sig, men ändå så djupa.”
”Jätteintressant och utvecklande! Stimulerar till nya tankar hos mig.”
”Hela boken är väldigt fin. Vackert skriven och pedagogiskt upplagd. Den kommer jag läsa många gånger. De vägledda meditationerna är toppen!”

(Citaten är hämtade från kursutvärderingarna till vår pilotkurs Släpp loss din inre livskonstnär under våren 2011, där utskrift av boken användes som kursmaterial.)


Författare: Carolina Gårdheim
ISBN: 9789197864312
Antal sidor: 264
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 14.93 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *