Samtal på jobbet : medarbetarsamtal, utvecklingssamtal och andra viktiga samtal – Kerstin Ljungström pdf

av | 3 september, 2015

Samtal på jobbet : medarbetarsamtal, utvecklingssamtal och andra viktiga samtal

Samtal kan vara frigörande. Nya konkreta idéer kan födas i ett gott samtal kollegor emellan. Arbetsplatser är lika levande och kraftfulla som de människor som arbetar där. Därför är det viktigt att chefer och medarbetare hjälps åt att utveckla sina kunskaper och färdigheter såväl som möjligt. Utvecklingssamtalet är ett bra verktyg för att tillvarata den kompetens som medarbetarna besitter.

Läs mer
I den här boken har Kerstin Ljungström utvecklingssamtalet i fokus. Här får du hjälp med att planera, genomföra och följa upp utvecklingssamtal. Här finns checklistor och färdiga frågeformulär att utgå ifrån. Boken vänder sig både till dig som ska hålla i samtalen och till dig som är medarbetare och vill förbereda ditt samtal med chefen. Hon tar också upp känsliga samtal och hur man ska bemöta krisens olika faser.

Om författarna
Kerstin Ljungström är beteendevetare och organisationskonsult. Hon har drivit egen verksamhet i många år och därtill under några år varit personalchef i Riksrevisionsverket. Hon har också skrivit böckerna Förändring som leder vidare och Samtal på jobbet utgivna på samma förlag.Författare: Kerstin Ljungström
ISBN: 9789147097173
Antal sidor: 100
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 37.91 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *