Mitt liv i 23 yogaställningar : en självbiografi utifrån och in – Claire Dederer pdf

av | 22 februari, 2016

Mitt liv i 23 yogaställningar : en självbiografi utifrån och in

Jag hade många förutfattade meningar om yoga. Trots dessa slarvigt underbyggda men starka reservationer min specialitet) hade jag i åratal misstänkt att jag förmodligen borde börja med yoga. Yoga verkade vara precis det jag önskade mig: något som kunde lugna mig. Det verkade också vara precis det jag inte önskade mig: något som gjorde att alla kunde se vilket bedrövligt tillstånd jag befann mig i, kunde se mina skakningar, min ängslan och min oro. Som alla andra blev jag skräckslagen av tanken på ett rum fullt av människor som var duktiga på att göra övningarna. Jag tänkte att en video skulle vara den bästa ingången; kanske skulle jag kunna tillgodogöra mig det jag behövde utan all den förbaskade förnedringen.

Mitt liv i 23 yogaställningar är ingen vanlig yogabok. Claire Dederers självbiografi ska berättelse är en resa genom några år av utveckling och självrannsakan, om familjeliv med dess vågor och dalar och om konsten att hålla liv i en lång relation. Samtidigt tittar hon tillbaka på sin egen barndom och förundras över sina föräldrars snåriga, oavslutade äktenskap. Refl ektioner kring hur man är den bästa mamman, den mest ambitiösa föräldern som presterar den rätta sortens ekologiska mellanmål följs av resonemang om livet, kärleken och asanas.

Översättare: Erik MacQueen.

”humoristisk berättargympa utan träningsfloskler. Jag läser den skrattande i lotusställning, givetvis.”
Jenny Lindh i M-MagasinFörfattare: Claire Dederer
ISBN: 9789127132177
Antal sidor: 306
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 14.44 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *