Läsa högt : en bok om högläsningens förtrollande verkan – Mem Fox pdf

av | 2 juli, 2015

Läsa högt : en bok om högläsningens förtrollande verkan

I Läsa högt skriver Mem Fox:”Under de senaste tjugofem åren har jag lärt mig en massa mer om hur barn läs sig läsa och skriva och om alla de många andra positiva effekterna av att läsa högt för barn. Numer reser jag runt i världen och föreläser för föräldrar, lärare, bibliotekarier och bokhandlare och uppmanar alla jag träffar att läsa högt för de barn som finns i deras närhet. Jag yttrar mig med den auktoritet som en internationell rådgivare i läs- och skrivutvecklingsfrågor har och med en författares intensitet, men mest passionerad blir jag när jag yttrar mig som vanlig mamma.”Mem Fox ger i denna bok inspiration, kunskap och praktiska tips om hur våra barns liv kan påverkas om vi läser högt för dem när de är små.


Författare: Mem Fox
ISBN: 9789173551373
Antal sidor: 130
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 19.93 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *