Levanders psykologi Psykologi 1+2a (3:e uppl) Interaktiv (12mån) – Cornelia Sabelström Levander, Martin Levander pdf

av | 29 februari, 2016

Levanders psykologi Psykologi 1+2a (3:e uppl) Interaktiv (12mån)

För att få tillgång till den interaktiva boken aktiverar du din kod på www.nok.se/aktiveraNästa steg är att ladda ner läsaren N&K Läromedel via App Store eller på www.nok.seAktiverade böcker är tillgängliga via personlig inloggning på alla dina enheter och plattformar, dock endast på en enhet i taget. Boken är tillgänglig offline under abonnemangstiden. Internetuppkoppling krävs för inloggning online samt för att komma åt onlinematerial såsom filmer, webbövningar m.m.Tekniska krav: PC : Windows 7, Windows 8 (i Desktop mode) Mac: OSX 10.7 och framåtiPad/iPhone: iOS 7 och framåtInga andra läroböcker i psykologi är som Levanders. Därför är de också klassiker.Nu är de anpassade till de nya ämnesplanerna. Är du van användare kommer du att känna igen dig men också upptäcka flera spännande nyheter. Har du inte använt böckerna tidigare har du ännu mer att upptäcka. Den interaktiva boken innehåller allt som den digitala boken innehåller plus mycket mer.

Den interaktiva boken finns tillgänglig online via en personlig inloggning. Du behöver internetuppkoppling för att komma åt den. Flash plug-in ska vara installerad om du använder dator.

Den interaktiva boken fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari.Författare: Cornelia Sabelström Levander, Martin Levander
ISBN: 9789127437234
Antal sidor: 336
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 17.52 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *