Ledarskapsdagbok : boken för din utveckling – Tomas Gustavsson, Tomas Gustavsson, John Johansson, John Johansson pdf

av | 2 september, 2015

Ledarskapsdagbok : boken för din utveckling

Ledarskapsdagboken är en handbok för din personliga utveckling: utveckling genom att skriva, reflektera och träna. På mindre än två timmar kan du vara igång med att lära dig en enkel och kraftfull metod för att skriva Ledarskapsdagbok.

Läs mer
Verktygslådan
I Ledarskapsdagboken finner du även Verktygslådan. Lådan innehåller ”formler för ledarskap”, tekniker som kan hjälpa dig inför förhandlingar, svåra samtal och presentationer.
Ledarskapsdagboken och Verktygslådan vilar på fyra grundstenar:
Tänka på papper
Arbeta med mål
Träna – för att bli bättre
Reflektera över sig själv och omvärlden

Om författarna
Tomas Gustavsson, född 1973 i Billingsfors, Dalsland, bor numera i Snarstad som ligger två mil norr om Karlstad. Tomas är grundare och ägare av TUK Förlag. Tomas har tidigare arbetat som verksamhetskonsult inom IT och projektledning samt som föreläsare på Karlstads Universitet. Boken Agile – konsten att slutföra projekt tilldelades priset Årets projektledarbok 2008.
Kompetensområden är agila metoder, projektledning, ledarskap, förhandling och grupputveckling.
”Jag strävar efter att utvecklas varje dag. Att hitta effektivare och smartare sätt att arbeta på utvecklar mig även som människa. Inom japansk ledarskapsfilosofi kallas denna strävan ”kaizen” och brukar översättas med ‘ständig utveckling’. Det är en filosofi som jag försöker leva efter.”
John Johansson, född 1973 i Säffle, Värmland bor i Glänne, lantligt beläget utanför Karlstad, tillsammans med sin fru och barn. John är föreläsare och konstruktör av utbildningsmaterial för TUK. John har under de senaste åren sett många delar av säljyrket inom IT-branschen. Tillsammans med Tomas Gustavsson skrev John Ledarskapsdagboken.
John startade inte sin yrkesbana som säljare utan han har arbetat som systemutvecklare under flera år innan han stegvis gick över till säljsidan. Från 2003 till 2007 arbetade John som affärsenhetschef i ett större IT-konsultbolag och 2008 drev John ett IT-konsultbolag som etablerat sig i Karlstad. Från 2012 arbetar John som affärsutvecklingschef på Reffekt.Författare: Tomas Gustavsson, Tomas Gustavsson, John Johansson, John Johansson
ISBN: 9789186419028
Antal sidor: 112
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 34.35 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *