Kom inte och säg att du är gammal – Mats Petersson, Claes Hellgren, Alexander Danielsson pdf

av | 1 februari, 2016

Kom inte och säg att du är gammal

Grattis!
Du håller nu i en livskamrat. Kanske inte en du kan diskutera med, skratta med, eller dricka kaffe med. Men definitivt en du kan bli gammal med. Det är en trogen kamrat, som engagerat delar med sig av insikter och verktyg för att ge dig ett bättre liv.
Samtidigt vill vi också önska dig välkommen till vuxen ålder. De flesta av oss har högt ställda förväntningar på denna del av livet. Och det med all rätt. Utflugna barn och anpassade karriärkrav ska ge utrymme för större mängder av egen kvalitetstid, är det tänkt. Men många av oss upplever tyvärr att ”vuxenvärlden” kan vara begränsande, lång, kanske tråkig och fylld av krämpor och problem, snarare än av lust och glädje. ”Det är åldern”, har förklaringen stavats. Låter det torftigt? Ja, vi håller med. Och just därför har vi skrivit den här boken.
Det behöver nämligen inte alls vara så att den andra halvan av våra liv är den sämre. Nej, med rätt kunskap om hur kropp och själ reagerar på det vi gör och äter, kan vi med små medel göra stora saker för att helt enkelt vara friskare, starkare, piggare och mer välmående – hela vägen förbi pensionsåldern! Och det är det den här boken handlar om.
Nej, inga tidsmaskiner eller mystiska mirakelsalvor. Bara sunt förnuft parat med en mängd samlade erfarenheter och resultaten från den absolut senaste forskningen. Så kom inte och säg att du är gammal. Säg istället grattis till dig själv!


Författare: Mats Petersson, Claes Hellgren, Alexander Danielsson
ISBN: 9789153427155
Antal sidor: 239
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 38.35 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *