Jag vill, jag kan, jag ska : så får du nytt fantastiskt självförtroende – Thomas Nilsson pdf

av | 16 september, 2015

Jag vill, jag kan, jag ska : så får du nytt fantastiskt självförtroende

Dåligt självförtroende är något som de flesta av oss drabbas av förr eller senare. För somliga handlar det bara om tillfälliga svackor, för andra blir problemet större och mer långvarigt. Onödigt långvarigt och onödigt stort eftersom det faktiskt finns konkret hjälp att få.I den här boken kan du bland annat läsa:? Hitta mig själv? Jag visste inte ens att jag var försvunnen!? Vem är John och varför måste alla följa efter honom?? Förändra det du kan, strunta i allt det andra!? Gör som du brukar ? fast precis tvärtom? Kapa navelsträngen och bli kvitt ditt beroende av andra människor? Spola skuldkänslorna och ge Martin Luther en ny chans? Säg vad du menar och mena vad du säger ? och sluta be om ursäkt för dig själv? Alla har ett syfte ? så upptäcker du ditt? Våga misslyckas ? det är en förutsättning för att nå framgång? Lär dig bli optimist? Väntar du också bara på att bli avslöjad?? Ett litet ?o? är tillräckligt för att ge dåligt samvete? Bryt dig ut ur din trygghetsholk nu? Städa ut ditt förflutna och se framåt? Ett kapitel speciellt för dig som har bråttom? Och många fler effektiva råd, provokativa tankar och inspirerande tips på hur du skapar ett nytt, fantastiskt självförtroende.


Författare: Thomas Nilsson
ISBN: 9789197742887
Antal sidor: 181
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 33.73 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *