Jag känner mig ledsen – Helene Lumholdt pdf

av | 29 februari, 2016

Jag känner mig ledsen

Alla människor är ledsna ibland. I boken Jag känner mig ledsen berättar Olle och Rebecka, två personer som har en lindrig utvecklingsstörning, rakt och ärligt om vad som gör dem ledsna och hur ledsenhet kan kännas för dem. De berättar också om hur de hanterar sin ledsenhet och vad som får dem att må bättre.

Boken kan ge stöd när man känner sig ledsen. Den tar upp olika orsaker till ledsenhet och kan vara till hjälp vid samtal kring ledsenhet.

Helene Lumholdt är journalist och författare och skriver ofta inom områdena vård, pedagogik och omsorg.
Matin Nauclér är fotograf och har tidigare gjort boken Två roller och ett bröllop för LL-förlaget.


Författare: Helene Lumholdt
ISBN: 9789170534324
Antal sidor: 101
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 21.04 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *