Jag känner mig arg – Ylva Killander pdf

av | 27 januari, 2016

Jag känner mig arg

”Rolf är en lång och stillsam man, men inom honom kokar ilskan. När Rolf ser på teve och läser tidningar blir han ofta arg och upprörd, särskilt på alla orättvisor i samhället.”

Nu kommer tredje boken i LL-förlagets serie om känslor. Denna gång handlar det om ilska. Om att bli frustrerad, och hur det är när man inte kan bli arg fast man borde. I boken berättar Therese, Rolf och Janne om sin ilska. Boken innehåller många bilder att känna igen sig i och diskutera.

Om andra känslor
LL-förlaget har tidigare givit ut böckerna Jag känner mig ledsen och Jag känner mig glad.


Författare: Ylva Killander
ISBN: 9789170535079
Antal sidor: 80
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 11.31 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *