Hur får man det att funka? : inspiration för föräldrar och pedagoger – Jill Nyqvist pdf

av | 30 juli, 2015

Hur får man det att funka? : inspiration för föräldrar och pedagoger

Jag har en sexårig son som är hyperaktiv, har problem att hålla uppmärksamheten och har svårt med impulskontroll.
Diagnosen är ADHD men den är inte poängen i den här boken. Poängen är vad man kan göra med de förutsättningar man har när man bestämmer sig för att anta en utmaning.
Jag vill att han ska få de bästa förutsättningarna för att få tillgång till sina styrkor. Och jag vill inte att diagnosen ska användas som en ursäkt för dåligt beteende.
Lyckligtvis har det visat sig att det fanns en hel del som jag och förskolan kunde göra för att stötta honom. Här delar jag med mig av de erfarenheter som jag och pedagogerna gjort tillsammans. Vi har med enkla, glada sätt skapat en tydlig och strukturerad vardag för min son som har gjort att han nu lever upp till de flesta krav som ställs i förskoleklassen. Jag vill dela med mig av dem till andra eftersom de är så enkla att alla kan göra dem utan särskild utbildning eller material som inte lätt kan ordnas.


Författare: Jill Nyqvist
ISBN: 9789187669972
Antal sidor: 69
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 22.19 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *