Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet – Andreas Rahim pdf

av | 2 juli, 2015

Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet

Rivstarta ditt högskoleprovsplugg! Boken som du nu håller i din hand kan bokstavligen förändra ditt liv.
Högskoleprovet kan öppna dörrar till oanade möjligheter och tiotusentals människor skriver därför provet varje år. Skaffa dig en fördel! Vare sig det är första gången du ska skriva högskoleprovet eller om du har skrivit det många gånger förut är detta boken för dig. Här – i den här boken med ett pris som alla har råd med – har jag samlat mina bästa knep och effektivaste strategier och tekniker.
Sidorna rymmer mängder med smarta och originella knep, metoder och lösningstekniker, som, tillsammans med ett helt nytt sätt att tänka, kommer att förändra hur du ser på högskoleprovet. Alla lösningstekniker i boken är skapade med tidspressen på högskoleprovet i åtanke.
Vill du lära dig hur du räknar ut komplicerade bråk på några sekunder? Kunna lösa uppgifter på DTK utan att räkna? Och vill du känna dig bekväm med matematiken som kommer på XYZ och KVA? Vi går genom alla delar av högskoleprovet, vanliga fällor (och hur du undviker dem), matematiken du behöver kunna, och mycket, mycket mer!
Dessutom:
Optimera ditt fokus
Hur du börjar plugga till högskoleprovet och hur du sedan håller dig motiverad
Hur du planerar och strukturerar upp plugget inför högskoleprovet
Ett schema för hur du trappar upp sista veckan innan provet och lyckas genom att fokusera dina ansträngningar på rätt saker
Högskoleprovets innehåll och hur själva provdagen kommer att se ut
Tips på smarta saker du kan ha med dig till provet som du kanske inte har tänkt på

Bokens författare Andreas Rahim skrev 2,0 på högskoleprovet och har varit provledare på högskoleprovet i flera år. Han tog examen från Karolinska Institutet i Stockholm och arbetar nu som läkare. Detta är hans sjätte bok om högskoleprovet sedan 2011.
När du köper boken får du just nu även 100 kr rabatt till högskoleprovguiden.se!


Författare: Andreas Rahim
ISBN: 9789197998673
Antal sidor: 111
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 29.71 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *