Génial 1 (Andra upplagan) Elevinspelningar enanvändarlicens Mp3 – Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg pdf

av | 29 maj, 2015

Génial 1 (Andra upplagan) Elevinspelningar enanvändarlicens Mp3

Encore plus Génial !

Vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen­utbildningen, Génial, har reviderats i enlighet med Gy11 och blivit ännu bättre. På begäran har textmängden utökats; en del texter har behållits, andra har bytts ut, liksom foton och illustrationer. Génial 14 är avsedda för kurserna Moderna språk 14.

Génial och Gy 2011

I Génial finns en blandning av texttyper: faktatexter, berättelser och annan fiktion, tex dikter och sångtexter, dialoger och intervjuer, vilket svarar väl mot ämnesplanerna i Gy11. Levnadsvillkor, traditioner och kulturella före­teelser i den fransktalande världen skildras genom möten med autentiska personer. 

Övningarna är inriktade på färdighets­träning med reception, produktion och interaktion. I varje kapitel finns ett antal hörövningar som tränar förmågan att uppfatta såväl detaljer som att förstå sammanhang. 

Under rubrikerna Parlez un peu och Discutez får eleverna utveckla strategier för att delta i och bidra till samtal.

Språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer kommenteras och tränas återkommande.

Info sur tar upp olika företeelser i den franskspråkiga världen. Varje kapitel avslutas med en text om olika regioner i Frankrike. Eleven ges här möjlighet att diskutera och reflektera över livsvillkor, samhällsfrågor och kulturella företeelser i olika områden där språket används.

Det här är Génial

Franska för Moderna språk 14: för varje steg finns en allt-i-ett-bok med A-, B- och C-texter, omvärldskunskap, övningar, minigrammatik, facit och texterna på svenska.

Inspelningarna av texter och hörövningar finns att köpa som nedladdningsbara ljudfiler eller på elev-cd (mp3). Lärarens cd-skivor innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar samt de hörövningar som ingår i proven.

Lärarhandledningarna säljs som nedladdningsbara pdf:er. Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, en mängd kopieringsunderlag samt prov med facit.

Digitalbok

Digitalboken har ett innehåll som är iden­tiskt med den tryckta versionen men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Boken innehåller även funktioner som sökbart innehåll, antecknings- och överstrykningsmöjligheter samt bokmärkning.

Genial som Interaktiv bok

Elevböckerna finns också som interaktiv bok där webbövningarna ingår. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och gram­matik, med omedelbar feedback, om och om igen.

Fördelen med den interaktiva allt-i-ett­boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe, att använda när det passar eleverna. Även alla instruktioner är inlästa.

Se nedan vilken av följande tekniska krav som motsvarar den här produktens format

 

IST-produkter

Våra IST-produkter är lärarmaterial som är tänkta att användas på interaktiv skrivtavla. Fungerar även med dator kopplad till projektor.

Produkten används online via en personlig inloggning.

Du aktiverar din abonnemangskod på www.nok.se/aktivera. Materialet är sedan tillgängligt under en abonnemangsperiod på 1 år efter att koden aktiverats.

Framtaget för PC och Mac (ej surfplatta). Stöds av följande webbläsare: Internet Explorer 6.0 eller senare Firefox 1.5 eller senare Google Chrome IST-materialen kräver Flashplayer 9 eller senare (ladda ner här http://get.adobe.com/se/flashplayer/)

Nedladdningsbar pdf

Vissa produkter levereras som nedladdningsbar pdf via en personlig inloggning. Produkten kan läsas online eller laddas ner och sparas på användarens dator. Du aktiverar produkten med hjälp av en kod som levereras per post. Pdf:en är tillgänglig under en abonnemangstid på 3 år efter att den aktiverats.

Tekniska förutsättningar: Acrobat Reader.

Appar

Vi utvecklar pedagogiska appar både för iPad/iPhone och Windows Phone. Du köper dem direkt från Appstore eller Windows Market Place och laddar sedan ner till din enhet. Se respektive app i appstore för tekniska krav

För apparna: Hårdvara: iPad 2-4, iPad mini Mjukvara iPad: iOS 7.0 och framåt.

Qnoddarnas värld

Qnoddarnas värld är producerad direkt för iPad. Den består av en lärarklient och en app.

Tekniska krav för Lärarklienten: Hårdvara: MAC, PC, (iPad 2-4, iPad mini) Mjukvara MAC: Safari 5.1.7 Mjukvara PC: IE9, Firefox 21 Mjukvara iPad: iOS 7.0 och framåtFörfattare: Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg
ISBN: 9789127420724
Antal sidor:
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 26.96 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *