ESS i svenska. Antologi 8 – EwaLisa Carlstrand-Skoog, Dixie Eriksson, Lennart Husén, Annika Lyberg Mogensen, Hugo Rydén, Hans Thorbjörnsson, Dick Widing, Runo Lindskog pdf

av | 8 september, 2015

ESS i svenska. Antologi 8

ESS i svenska allt du behöver!

ESS i svenska är ett gediget och innehållsrikt läromedel som går igenom svenskämnets alla moment. Under fliken Koppling till Lgr 11, hittar du en tydlig genomgång över hur varje moment är kopplat till Lgr 11.

Läroböckerna har en klar och tydlig struktur och här får eleverna träna sina färdigheter i meningsfulla och funktionella sammanhang. I Studieboken finns ett rikt och varierat övningsmaterial för elevernas språkliga träning. Övningarna är av olika svårighetsgrad vilket gör det enkelt för dig att individualisera och få alla elever att nå målen.

I ESS finns även spännande antologier arbetar du smidigt med läsförståelse och i ESS Litteraturhistoria hittar du klassiska texter och tillhörande uppgifter från antik tid till nutid.

 

ESSens

För dig som har elever i behov av ett enklare material finns ESSens, en kombinerad läro- och arbetsbok, som fokuserar på kärnan i svenskämnet.

 Författare: EwaLisa Carlstrand-Skoog, Dixie Eriksson, Lennart Husén, Annika Lyberg Mogensen, Hugo Rydén, Hans Thorbjörnsson, Dick Widing, Runo Lindskog
ISBN: 9789127762176
Antal sidor: 320
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 19.71 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *