EN LAGOM MODIG OCH KLOK LITEN BOK – Anneli Ekström pdf

av | 24 mars, 2016

EN LAGOM MODIG OCH KLOK LITEN BOK

”Jag har upplevt att det är lätt att snubbla på sig själv, sin duktighet, sin rädsla och alla sina ambitioner, och falla. Jag har lärt mig att det går att resa sig, lägga till nya tankar, känslor och handlingar i sin repertoar och skapa mer lugn och harmoni i sitt liv. Utan att det för den skull alltid behöver vara lugnt eller strålande. Jag vill sprida att det går att leva med full fart och samtidigt vara i bra balans med sig själv och sin omgivning.
Det är min förhoppning att min bok kan bidra med ”huret” till ”attet”, där ”attet” är att skapa mer flytkraft och ro i livet. På ett grundläggande och lagom plan. Utan krav på prestation, men för att orka prestera. Och för att orka pausa och orka stråla. Jag önskar dig god inspiration”
Anneli Ekström, författare.


Författare: Anneli Ekström
ISBN: 9789163352140
Antal sidor:
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 22.30 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *