Det osynliga spelet : en tankemodell för att upptäcka och övervinna våra inre motstånd – Birgitta Sjöde Sandy pdf

av | 29 juli, 2015

Det osynliga spelet : en tankemodell för att upptäcka och övervinna våra inre motstånd

Steg för steg får du lära dig hur det osynliga spelet inom oss fungerar. Deltagarna är SkalJaget och KärnJaget och Betraktaren som alla är olika delar av dig själv. Hör du ibland inre röster som talar till dig? ”Det klarar du aldrig!”,” Är du verkligen värd detta?” ”Vad ska de andra säga?”

Rösterna som många gånger hindrar dig från att utföra eller förändra något, kallar vi för SkalJaget. Kärnjaget representerar alla dina inneboende förmågor och resurser. Inom oss pågår ett ständigt spel mellan SkalJaget och KärnJaget. För att objektivt kunna iaktta spelet kan du ta Betraktarens roll. Den medspelaren lär dig behärska det osynliga spelet så att du vågar släppa taget och lita på din förmåga.

Birgitta Sjöde Sandy har människor som ett av sina största intressen i livet. Erfarenheter från ett yrkesliv som lärare i psykologi, chef för en utbildningsverksamhet och konsult inom personlig utveckling har berikat kunskaperna och engagemanget. Men det är ändå i ”livets skola” som Birgitta fått de största insikterna. Inte minst efter en långvarig utmattningsdepression, som fick henne att djupare iaktta och reflektera över händelser i sitt eget och andras liv. Idag arbetar hon som personlig coach och konsult i det egna företaget, CC Coach & Consult. I boken delar Birgitta med sig av sin kunskap och sina personliga erfarenheter, med mycket självdistans och värme.


Författare: Birgitta Sjöde Sandy
ISBN: 9789197157315
Antal sidor: 124
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 26.03 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *