Dagliga droppar mindfulness – Johan Bergstad pdf

av | 24 februari, 2016

Dagliga droppar mindfulness

Denna cd-skiva erbjuder enkel och effektiv medicin mot stress, och ger större lugn och ökad närvaro. Inta tre droppar per dag under minst fyra veckor och se vad du upptäcker! Varje droppe består av 5 eller 10 minuters träning i mindfulness eller medveten närvaro, det vill säga uppmärksamhet i nuet på ett ickedömande sätt. Du kan lätt påbörja träningen och följa det pedagogiska programmet utan tidigare erfarenhet av mindfulness.

Cd-spår:
1. Introduktion
2. Yoga 5 min
3. Kroppsscanning 5 min
4. Sittande meditation 5 min
5. Yoga 10 min
6. Kroppsscanning 10 min
7. Sittande meditation 10 min
8. Tystnad med klockor 20 min
Speltid: ca 72 min.

Dagliga droppar mindfulness är framtaget av Johan Bergstad, leg psykolog, mindfulnessinstruktör och författare till Mindfulness steg för steg.Författare: Johan Bergstad
ISBN: 9789163377839
Antal sidor:
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 15.12 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *