Bättre minne : memo – Oddbjörn By pdf

av | 26 februari, 2016

Bättre minne : memo

Visst skulle du vilja minnas hela kursboken och namnet på alla som du träffar? Oddbjørn By satte världsrekord i minne 2006 och känner de bästa minneskonstnärerna i världen. Men han vet också att det inte finns några tekniker som gör att du kan minnas en hel bok. Du kan inte komma ihåg absolut allt – för alltid. Men det går att bli mycket skickligare på att minnas genom att lära sig Memo.

Syftet med Memo är att använda mindre tid för att minnas mer. Memo är en kombination av de bästa antika minnesteknikerna och tekniker som Oddbjørn By har lärt av sina konkurrenter i VM eller skapat själv. Den här boken är en förbättring och komplettering av Memo och Memo-handboken plus mycket nytt material.

Memo-böckerna har sålt i över 150 000 exemplar i hela världen och författaren får dagligen e-postmeddelanden från läsare som blivit av med tentamensångesten, hjälpt barnen till bättre betyg eller använt Memo för att hålla tal och föredrag utan manus. Några läsare har till och med lyckats besegra Oddbjørn i Minnes-VM.
Författare: Oddbjörn By
ISBN: 9788299859141
Antal sidor: 193
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 31.29 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *