Andras ungar – Torey Hayden pdf

av | 24 mars, 2016

Andras ungar

Tomaso är en våldsam tioårig pojke som varit vittne till styvmoderns mord på hans pappa och sedan slussats mellan olika fosterhem. Claudia är en blyg flicka på tolv år som är gravid. Lori, sju år, har fått en hjärnskada när föräldrarna misshandlat henne, och hon skäms för att hon inte kan lära sig läsa. Boothe är en autistisk sjuårig pojke som bara kan repetera väderleksrapporten och brottstycken av vad andra säger till honom. Tillsammans utgör de fyra barnen Torey Haydens specialklass.

Andras ungar är Torey Haydens engagerande berättelse om arbetet med dessa barn med en till synes hopplös framtid – en kärleksfull skildring av hur de mot alla odds lever upp när de bemöts med känslor som ingen tidigare visat dem.

Översättning Ingela Bergdahl
Torey Hayden är född i Montana i USA och bor nu med sin man och dotter i Skottland. Hon är doktor i barnpsykologi och har arbetet med specialundervisning för barn med psykiska störningar. Sina erfarenheter har hon skildrat i en rad medryckande och gripande romaner, vilka fått många läsare även i Sverige.


Författare: Torey Hayden
ISBN: 9789127107120
Antal sidor: 319
Format: PDF, mobi, epub
Filstorlek: 39.41 Mb


Ladda ned


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *